Henkilökohtainen valmennus yksin tai ryhmässä

Tiedämme kokemuksesta, että laihduttajana tarvitset tukea ja apua sekä painon pudotuksessa että painon hallinnassa. Cambridge valmentajasi ottaa huomioon juuri sinut. Valmentajamme ovat saaneet erittäin kattavan koulutuksen tuotteen käytössä, taso-ohjlemassa, valmennustaidoissa ja ohjelman muokkaamisessa juuri sinulle sopivaksi.

Jo ennen ensimmäistä tapaamista Valmentajasi pyytää sinusta tietoja, jotka auttavat häntä räätälöimään laihdutuksen juuri sinulle sopivaksi. Kaikki tämä, jotta saat mahdollisimman hyvän vastineen satsauksellesi.

Ensimmäisellä tapaamisella valmentaja kartoittaa tilanteesi, valitsee sinulle sopivan tason, tekee mittaukset (pituus, paino ja kehonkoostumus) sekä ottaa valokuvan. Oma tavoitteesi mukaisesti valmentaja räätälöi valmennuksen juuri sinun elämääsi sopivaksi. Aikaa aloitukseen kuluu noin 45-60 minuuttia.

Seuraavilla kerroilla: ensimmäinen seurantakäynti on hyvä varata jo seuraavalle viikolle. Heti, kun laihdutuksen rutiini löytyy, voi tapaamisia harventaa. Käyntien väli on maksimissaan 3 viikkoa. Seurantakäynnin aika on noin 15-30 minuuttia.

Kuukausi-, kausi- ja vuositarkastus: Kun laihdutus on valmis, sovit valmentajasi kanssa sinulle parhaimman ajanjakson seurantatapaamisille. Koska laihdutus ja painonhallinta ovat paljon muutoksia sisältävä harjoittelujakso, on todella fiksua jatkaa seurantaa myös pitkällä aikavälillä niin kauan, kunnes koet hallitsevasi painoasi haluamallasi tavalla.