Laura Tolvanen

Saimaa Stadiumi, 2. kerros.

Raviradantie 22B, 50100 Mikkeli.

050-3813406

laura.tolvanen@cambridgeohjelma.fi

Hinnasto 1.4. 18 alkaen

Voit varata ajan suoraan aloitukseen tai tulla ilmaiseen tutustumiseen varaamalla nettiajanvarauksesta kohdan "tutustuminen". Se ei velvoita sinua mihinkään vaan voit tulla tutustumaan minuun ja kuulemaan mistä Cambridge Ohjelmassa on kyse ja kysyä mieltäsi askarruttavia kysymyksiä minulta. Halutessasi voimme tämän jälkeen varata sinulle aloitusajan ja aloittaa painonpudotustaipaleen yhdessä. 

Takana jo yli 1800 pudotettua kiloa parin vuoden aikana. Tervetuloa!

Jos mieleistä aikaa ei löydy ajanvarauksesta voit soittaa /laittaa viestiä ja tiedustella olisiko muita aikoja tarjolla.

Laura Tolvanen

Hei, olen Laura Tolvanen,

ja kouluttauduin Cambridge valmentajaksi, oman onnistuneen painonpudotuksen jälkeen. Itselleni laihdutuksessa tärkeää oli, että tuloksia tuli tehokkaasti ja turvallisesti. Sain selkeät ohjeet kuinka tekemällä tuloksia tulee ja niinhän niitä tuli. 

Nyt haluan mahdollistaa muillekkin kevyemmän elämän. Ketään ei ole tuomittu kantamaan ylimääräisiä kiloja koko lopun elämäänsä. Jokainen pudotettu kilo on askel kohti terveempää elämää.

Valmennan rennolla otteella, mutta kuitenkin rajoista kiinni pitäen. Tehdään sinulle oma laihdutussuunnitelma ja toteutetaan se!

Oman kokemukseni perusteella pystyn samaistumaan tilanteeseesi, kulkemaan vierellä ja tukemaan sinua läpi tämän matkan oli oma pudoustarpeesi sitten mikä tahansa. Eikä tuki jää vain painon pudotukseen, harjoittelemme myös saavutetun painon hallintaa niin, että myös herkuttelutkin kuuluvat välillä elämään. Olen itse huomannut kuinka tärkeää on käydä koko ohjelma läpi, ei vain pelkkä laihdutus :-)

 Ajankohtaista

UUDET TOIMITILAT!

19.3 alkaen valmennukset uudessa osoitteessa Saimaa Stadiumilla 2. kerros.

Saimaa Stadium sijaitsee Kalevankankaalla noin 3 minuutin päässä keskustasta. Maksuttomat parkkipaikat vieressä ja virikkeellinen kokonaisuus uuden elämäntavan alkutaipaleelle!

 Kymppi pois- ryhmä