Laura Tolvanen

MIKKELI: Rouhialankatu 4 A
Mikkelin valmennukset tiistaisin ja keskiviikkoisin tai sopimuksen mukaan.
LAPPEENRANTA: Valtakatu 29, sisäänkäynti Sammonkadun puolelta, Kekäleen oven vierestä. 2.kerros.
Lappeenrannan valmennukset torstaisin.
Jos olet jo ohjelmalla ja haluat käydä hakemassa täydennystä ja ostamassa tuotteita, varaa aika ”jatkovartti 15 min (tehovalmennus)” ja kirjoittaa varausta tehdessä lisätietoja kohtaan ”Tuotteiden osto”.
Voi myös tulla ostamaan testipakkauksen ja pääset maistelemaan aterioita.
 
Puhelin: 050-3813406
laura.tolvanen@cambridgeohjelma.fi
Hinnasto 2020
 
**********************************************************************************************
Jos mieleistä aikaa ei löydy ajanvarauksesta voit soittaa /laittaa viestiä ja tiedustella olisiko muita aikoja tarjolla.

Laura Tolvanen

Hei,

Olen Laura Tolvanen Cambridge Valmentaja Mikkelistä, toimin valmentajana myös Lappeenrannassa.

Omakohtainen onnistunut painonpudotus Cambridge Ohjelmalla sai minut innostumaan ja kouluttautumaan Cambridge valmentajaksi. Itselleni laihdutuksessa tärkeää oli, että tuloksia tuli tehokkaasti ja turvallisesti, sekä se, että opin oikean tavan ruokailla, jolloin saavutettu tulos pysyy yllä.

Minulla on Valmentajana takana jo reilusti yli 3000 pudotettua kiloa asiakkailtani kolmen vuoden aikana. Haluan mahdollistaa muillekin kevyemmän elämän ja näyttää, että ei laihduttaminen ole vaikeaa ja tuskaista, se on helppoa ja jopa mukavaa ja painonhallintakin on uusien ruokailutottumusten myötä helppoa.

Ketään ei ole tuomittu kantamaan ylimääräisiä kiloja koko lopun elämäänsä. Jokainen pudotettu kilo on askel kohti terveempää elämää.

Alla olevasta sähköisestä ajanvarauksesta voit varata ajan silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Molempien paikkakuntien valmennukset löytyvät valikosta. Voit varata ajan suoraan aloitukseen tai tulla ilmaiseen tutustumiseen varaamalla nettiajanvarauksesta kohdan "tutustuminen". Se ei velvoita sinua mihinkään vaan voit tulla tutustumaan minuun ja kuulemaan mistä Cambridge Ohjelmassa on kyse ja kysyä mieltäsi askarruttavia kysymyksiä minulta. Halutessasi voimme tämän jälkeen varata sinulle aloitusajan ja aloittaa painonpudotustaipaleen yhdessä. 

Olet tervetullut pudottamaan painoasi ja oppimaan terveellisen ja monipuolisen ruokailun kanssani ja nauttimaan uudesta virkeämmästä ja kevyemmästä elämästä.

VALMENNUSVALIKOIMA:

  • yksilövalmennus
  • parivalmennus
  • ryhmävalmennukset
  • Detox
  • Cambridge Kunto-Ohjelma

Ajankohtaista   

 

UUDET OSOITTEET VOIMASSA 1.12 alkaen:

LAPPEENRANTA: Valtakatu 29, sisäänkäynti Sammonkadun puolelta, Kekäleen oven vierestä. 2.kerros.

MIKKELI: Rouhialankatu 4 a

 

MIKKELI: Ma, ti ja ke

LAPPEENRANTA: to ja pe

(poikkeukset ovat mahdollisia, mutta ne näkyvät ajanvarauksessa)

Jos olet jo ohjelmalla ja haluat käydä hakemassa täydennystä ja ostamassa tuotteita, varaa aika ”jatkovartti 15 min (tehovalmennus)” ja kirjoittaa varausta tehdessä lisätietoja kohtaan ”Tuotteiden osto”.

Voi myös tulla ostamaan testipakkauksen ja pääset maistelemaan aterioita.

 

Detox valmennukset kuuluvat nyt valikoimaan.