Marjo-Riitta Arokivi

Imatra
Koskenparras 1 (sisäänkäynti Tainionkoskentieltä) 
Lappeenranta
Valtakatu 29 (sisäänkäynti Sammonkadulta, Kekäleen viereinen ovi)
Parikkala
Toritie 3
puh. 0443208833
marjo-riitta.arokivi@cambridgeohjelma.fi

Varaa aikasi netissä, sähköpostilla tai puhelimitse. Jos et löydä sopivaa aikaa netissä, soita rohkeasti, teen töitä joustavin työajoin.
 

Marjo-Riitta Arokivi

Olen aina ollut kiinnostunut terveydestä, liikunnasta ja ravinnosta. Cambridge Valmentajana voin itse oppia koko ajan lisää niistä ja jakaa tietoa Sinulle, joka haluat kohentaa elämänlaatuasi laihduttamalla ja samalla harjoitella hallitsemaan painoasi. 

Itse olen ollut aina painonhallitsija ja tiedän, että se ei ole  helppoa vaan vaatii työtä vähintään yhtä paljon kuin laihdutuskin.

Suunnittelemme yhdessä  Sinulle sopivan tavan laihtua Cambridge Ohjelman avulla miettien sopivan tavoitteen ja laihdutustason jolla selviät arjessa. Riippumatta laihdutustavoitteestasi, ohjaan ja  kannustan  Sinua siihen pääsemisessä koko laihduttamisesi ajan sekä sen jälkeen. Painonhallinta on tärkeää koko loppuelämäsi ja siihenkin mietimme Sinulle keinoja. Onpa Sinulla ylipainoa 5kg tai paljon enemmän, selviät siitä Cambridge Taso-ohjelman ja henkilökohtaisen tuen avulla!

Olen käynyt myös Cambridgen Kunto-ohjelmakoulutuksen, jonka avulla saat pois myös viimeiset 5 kiloasi ja samalla ryhtisi kuntoon. Tämä on viimeinen silaus uuteen olemukseesi!

Valmennan Imatralla, Lappeenrannassa ja tarvittaessa myös Parikkalassa. Ota rohkeasti yhteyttä, suunnitellaan juuri Sinulle sopiva tapa ja aikataulu pudottaa painoasi!

Painonhallitsijani

Kari Kolehmainen

Ajankohtaista

Toistaiseksi jatkan valmennustapaamisia sovittujen varausten mukaisesti huomioiden turvavälit ja tehostettu hygienia. Tarvittaessa etävalmennus Teams sovelluksella. Jos Teams ei ole Sinulle tuttu, älä huolestu,minä neuvon sen käytön! Tuotteita voin tuoda kotiovellesi, jos et pääse itse hakemaan tai voit tilata netistä. Soita ja sovi asia kanssani! p. 0443208833

Toistaiseksi käyn Lappeenrannassa keskiviikkoisin. Imatralla olen muina arkipäivinä.  Terveet asiakkaat ovat tervetulleita!

Parikkalassakin on nyt asiakkaista! Hieno juttu! Parikkalassa käynnit sopimuksen mukaisesti. Ajanvaraus Parikkalaan VAIN puhelimitse 044 320 8833

Aikoja voit varata suoraan sähköisen ajanvarauksen kautta näppärästi! Voit myös soitella suoraan minulle, jos sopivaa aikaa ei löydy