Iina Smolander

Rouhialankatu 4 A, 50100 Mikkeli
VASTAANOTTO AJANVARAUKSELLA 

050 591 0656
(valmennuksien aikana puhelimeni on äänettömällä, mutta soitan takaisin vapauduttuani)
iina.smolander@cambridgeohjelma.fi 
 
Jos mieleistä aikaa ei löydy ajanvarauksesta voit soittaa /laittaa viestiä ja tiedustella olisiko muita aikoja tarjolla.

Iina Smolander

Terveys ja hyvinvointi sekä liikunta ovat aina olleet lähellä sydäntäni. Olen ammatiltani sairaanhoitaja ja sen vuoksi myös terveys ja hyvinvointi kulkevat päivittäin elämässäni.

Cambridge ohjelmaan tutustuin ystäväni kautta. Seurasin läheltä hänen onnistuneen painonpudotusmatkan ja kiinnostukseni Cambridge Ohjelmaan heräsi. Vakuutuin tuotteista sekö valmennuksen toimivuudesta ja kouluttauduin Cambridge valmentajaksi.

Valmistuin keväällä 2015 Cambridge Personal Traineriksi (COPT), jos mietit laihdutusta ja personal trainer palveluita niin Cambridge Ohjelma on ratkasiu sinulle. Koulutuksissa käyn säännöllisesti ja tuon oppini suoraan omaan työhöni. Syksyn 2016 aikana kouluttauduin Ravintovalmentajaksi.

Olen toiminut valmentajana  10/2013 lähtien ja olen oivaltanut Cambridge Ohjelman mahtavan kokonaisuuden. Olen innostunut työstäni ja kiitollinen jokaisesta asiakassuhteestani. Uskon aidosti, että Cambridge Ohjelma on ratkaisu ylipainoon.

Haluan tukea, kannustaa ja auttaa sinua painonpudotuksessa, onpa painonpudotus tavoitteesi sitten 5kg tai 50 kg.

Tervetuloa valmennukseeni!

Painonhallitsijani

Saana Niiranen

Ajankohtaista

Kesän ajan valmennukset:

Valmennukset pääasiassa tiistaisin klo 8-18, mutta tarvittaessa myös torstaisin. Oman ajan voit varata ajanvarauksen kautta tai olemalla suoraan minuun yhteydessä.

 

Lomailen kesäkuussa viikon 26 (22.-28.6) ja heinäkuussa viikot 28 ja 29 (6.-19.7). Lomani aikana tuoteostoja pystyy tekemään kun sovitaan etukäteen aikataulu.

 

Jos mieleistä aikaa ei löydy ajanvarauksesta voit soittaa /laittaa viestiä ja tiedustella olisiko muita aikoja tarjolla.