Annika Korhonen

Pohjois-Helsinki

Tasankotie 14,

00730 Helsinki

040-7676 866

annika.korhonen@cambridgeohjelma.fi

 

 

Annika Korhonen

Olen ollut Cambridge valmentajana tammikuusta 2012 lähtien.Cambridgesta kiinnostuin, koska oikeanlaiset ruokailutottumukset ja ravinto sekä kaikki mitä se tuo mukanaan, liittyy läheisesti sekä työhöni kauneushoitolassa, että harrastukseeni tatamilla. 

Harrastan ja kilpailen judossa, joka on painoluokka-urheilua, joten painon pitäminen kurissa ja sen tiputtaminen oikein on tärkeää. Cambridge herätti huomioni, koska siinä tiputetaan painoa nimenomaan oikein, eli niin että pystyy edelleen treenaamaan, paino ei tipu  lihaksista ja samalla saadaan kaikki tärkeät ravinto-aineet.

On tavoitteenasi sitten kymmenien kilojen laihdutus tai maltillinen painon pudotus, autan ja kannustan Sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Kun olet päättänyt haluta kevyemmän elämän, ota rohkeasti yhteyttä minuun. Jos teitä on valmiina innokas laihdutus porukka, voimme järjestää tapaamisen myös muualla, muutoin tapaamiset pääsääntöisesti Pohjois-Helsingissä, Falkullassa.

Ajankohtaista

Haluan kantaa vastuun koronaviruksen leviämisen estämiseksi ja pyrin siksi rajoittamaan luonani tapahtuvat asiakaskontaktit vain ennalta sovittuihin tapaamisiin. Teethän siis myös noutotilauksesi etukäteen sähköpostitse, niin pakkaan tuotteet sinulle valmiiksi, jotta asiointi sujuisi mahdollisimman nopeasti. 


En tule sairaana töihin – en edes lievin oirein. Asioithan sinäkin vain terveenä ja oireettomana. Kiitos.