Annika Korhonen

Pohjois-Helsinki

Tasankotie 14,

00730 Helsinki

040-7676 866

annika.korhonen@cambridgeohjelma.fi

 

 

Annika Korhonen

Olen ollut Cambridge valmentajana tammikuusta 2012 lähtien.Cambridgesta kiinnostuin, koska oikeanlaiset ruokailutottumukset ja ravinto sekä kaikki mitä se tuo mukanaan, liittyy läheisesti sekä työhöni kauneushoitolassa, että harrastukseeni tatamilla. 

Harrastan ja kilpailen judossa, joka on painoluokka-urheilua, joten painon pitäminen kurissa ja sen tiputtaminen oikein on tärkeää. Cambridge herätti huomioni, koska siinä tiputetaan painoa nimenomaan oikein, eli niin että pystyy edelleen treenaamaan, paino ei tipu  lihaksista ja samalla saadaan kaikki tärkeät ravinto-aineet.

On tavoitteenasi sitten kymmenien kilojen laihdutus tai maltillinen painon pudotus, autan ja kannustan Sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Kun olet päättänyt haluta kevyemmän elämän, ota rohkeasti yhteyttä minuun. Jos teitä on valmiina innokas laihdutus porukka, voimme järjestää tapaamisen myös muualla, muutoin tapaamiset pääsääntöisesti Pohjois-Helsingissä, Falkullassa.

Ajankohtaista

Jos olet vielä epävarma sopisiko Cambridge Ohjelma juuri Sinulle, voit tulla ilmaiselle tutustumiskäynnille.

Jos varauskalenteristani ei löydy vapaata aikaa, soittele tai laita sähköpostia tai vaikka whatsapp niin järjestellään aika!