Leena Niittynen

Karkkila 
Vastaanotto: Huhdintie 10-12, 03600 Karkkila (vanha Nordean talo)
Nummela
Vastaanotto: Vihdintie 1,03100 Nummela
0400-867 965
leena.niittynen@cambridgeohjelma.fi
Otathan yhteyttä, jos et löydä sopivaa aikaa sähköisestä ajanvarauskalenterista :)
Hinnasto

Leena Niittynen

Olen toiminut Cambridge Valmentajana vuodesta 2010.. Koulutukseltani olen laillistettu ravitsemusterapeutti ja terveydenhuollon maisteri. Lukemattomia onnistumistarinoita nähtyäni olen yhä iloisempi siitä, että voin tarjota näin tehokkaan ja turvallisen keinon päästä eroon ylimääräisistä kiloista ja oppia samalla terveellisiä elämäntapoja.

Itsekin ruokavaliomuutoksen kokeneena tiedän, että oma motivaatio on avainasemassa elämäntaparemontissa. Sinulla tulee olla halu muutokseen; ohjeet ja tuen saat minulta. Kaikesta ei tarvitse luopua, sillä usein pienetkin muutokset riittävät hyvään painonhallintaan. Yhdessä mietimme keinoja säännölliseen, keveään syömiseen sekä mm. tunnesyömisen voittamiseen.

Elämäntapamuutoksen alkuun pääset varaamalla ajan aloituskäynnille, jonka jälkeen voit jatkaa kohti tavoitetta yksin tai ryhmässä. Tervetuloa keventymään!

Ajankohtaista

"Poikkeusajan valmennukset 

 

Valmennukset jatkuvat normaaliin tapaan Nummelassa ja Karkkilassa. Mikäli kuulut riskiryhmään, olet kipeä tai et muusta syystä pääse paikan päälle, voit valita myös etävalmennuksen.

 

Aterioiden ostot

 

Jos haluat vain ostaa Cambridge aterioita, laita viestiä tai varaa netin kautta 15 minuutin aika ja kirjoita lisätietoihin "pelkät ostot".

 

Tervetuloa! "