Nina Järn

Menninkäisentie 5 A 5.krs
02110 Espoo, Tapiola
044-3708366
 
 Hinnasto
 

Nina Järn

Hei!

Kiva, että tulit tutustumaan minuun!

 

Olen viisikymppinen iloinen ja kannustava Cambridge Valmentaja. Olen todella vaikuttunut tämän laihdutusohjelman tehokkuudesta ja lähtisin mielelläni auttamaan sinuakin saavuttamaan unelmapainosi.

 

Työssäni terveydenhoitajana ja sairaanhoitajana olen nähnyt monenlaisia laihdutus- ja elämäntapamuutosyrityksiä ja huomannut, miten ihmiset kaipaisivat selkeää ja helppoa laihdutusohjausta, jota olisi saatavilla helposti ja riittävän usein.

 

Oman ja asiakkaitteni laihdutuskokemusten kautta olen suorastaan ällistynyt Cambridge Ohjelman tehokkuudesta ja toimivuudesta. Minulle on tärkeää myös se, että voin työskennellä tutkittuun tietoon ja suomalaisiin virallisiin ravitsemusuosituksiin perustuvan työkalun kanssa. Voin siis turvallisin mielin ja käsi sydämellä suositella Cambridge valmennusta kaikille painonsa kanssa tuskaileville laihduttajille ja painonhallitsijiolle.

 

Jokainen joskus laihduttanut tietää, miten se matka on yhtä onnistumisten ja joskus repsahdustenkin aallokkoa. Olisin iloinen, jos saisin auttaa sinua saavuttamaan ihannepainosi pysyvästi ja kulkea vierelläsi tuon matkan kohti tavoitteitasi.

 

Halusit sitten laihtua vähän tai paljon, niin Cambridge ohjelma taipuu moneksi ja juuri sinun tarpeitasi vastaavaksi. Sen takia pystyn LUPAAMAAN sinulle, että noudattamalla ohjeitani, laihdut takuulla juuri sen verran kuin haluat.

 

Terveempi ja kevyempi elämä ON mahdollista saavuttaa!

 

Tehdään se yhdessä :) !

 

Aurinkoisin terveisin

 

Nina