Tanja Varalahti

Karkkila 
Vastaanotto: Huhdintie 10-12,
03600 Karkkila (vanha Nordean talo)
Puh: 050-5114450 

tanja.varalahti@cambridgeohjelma.fi
 
Toteutan pääsääntöisesti etävalmennusta.
Varaa aika soittamalla tai ottamalla yhteyttä sähköpostiosoitteeseen.

Valmentajan oma onnistuminen


Tanja Varalahti

Tiedän miltä tuntuu: - olla ylipainoinen - syödä tunteisiin - kun ylipaino heikentää terveyttä - laihdutuksen erilaiset vaiheet - edetä harppauksin ja lyhyin askelin - päästää irti vanhasta -  oivaltamisen ilo - onnistumisen euforia - kun pölyttynyt itsetunto voimistuu - kun nuoruusvuosien vaatteet mahtuvat päälle - painonhallinnan haasteet - laihtumisen terveydelliset hyödyt - ja tiedän miltä tuntuu kun olen luonut itsestäni paremman version.

Olen laihduttanut Cambridge Ohjelman avulla 50 kiloa ja hallinnut painoani jo sellaisen ajanjakson, että voin kutsua ylipainoisia vuosiani ”entiseksi elämäksi”. Laihduttaessa oivalsin, että keho ja mieli tekee yhteistyötä. Löysin Cambridge Ohjelmasta tehokkaasti toimivan taso-ohjelman jolla kykenin turvallisesti pudottamaan painoa selkärankasairaudestani huolimatta ja onnistuin toteuttamaan muitakin positiivisia muutoksia elämässäni.

Suuri joukko tuki ja äänesti minut Cambridge Kasvokilpailun painonhallitsijoiden kategorian voittoon 2019 ja koen, että elämäntapamuutoksen julkiseksi tekeminen on vienyt minulle uudelle tasolle ja auttaa minua pitämään terveydenavaimia käsissäni.

Olen kääntänyt elämäntapamuutoskokemukseni vahvuudekseni ja autan nyt sinua muuttamaan elämäntapojasi kohti terveempiä askelia. Olen empaattinen, inspiroiva sekä kannustava valmentaja ja lupaan, että laihdut varmasti kun toimit ohjeideni mukaisesti.

Pääset alkuun soittamalla tai ottamalla sähköpostilla yhteyttä. Sovitaan aika aloituskäyntiin jonka jälkeen lähetän sinulle muutaman sähköisen lomakkeen täytettäväksi. Etävalmenuksessa saat ohjeet etäyhteydenottoon ja neuvon sinua käyttämään Teams-yhteyttä. Saat myös ohjeet tuotteiden tilaukseen verkosta tai niiden ostamiseen toimipisteessä. Aloitusvalmennuksella suunnittelemme sinulle sopivan laihdutusohjelman jonka jälkeen aloitat laihdutuksen ohjeiden mukaisesti. Valmennusvaihtoehtoina ovat; etävalmennus, joustavat yksilö - ja parivalmennukset, sekä vertaistukea antavat kymppi pois - ja detox-ryhmät jossa voit laihduttaa samanlaisten haasteiden ponnistelevien kanssa.

Olet tervetullut valmennukseen sellaisena kuin olet. Aloita muutos ja tee itsellesi ensimmäinen terveysteko varaamalla aika!