Tarja Pusa

Kolmas Linja 12
00530 Helsinki
p. 0440181517
tarja.pusa@cambridgeohjelma.fi
 
Valmennukset poikkeusolojen ajan vain etäyhteydellä Helsingistä käsin.
Ota rohkeasti yhteyttä mistä päin Suomea tahansa!
 
Hinnasto

Tarja Pusa

Alkaako tästä elämäsi matka?

Oletko aina ajatellut, tai ehkä sinulla on siitä vähän kokemuksiakin, että laihduttaminen on kamalaa, rankkaa, ilotonta ja vaikeaa hommaa? Ei se ole! Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerron miten se tehdään hauskasti ja helposti!

Minulla on kokemusta laihduttamisesta itsellänikin. Tiedän miltä ylipaino tuntuu. Oman matkani etappeja ovat olleet Cambridgen Lyhytohjelma, 10 pois, Detox ja Kunto-ohjelma. Minun matkani varrelle jäi 20 kiloa tienposkeen. Tiedän siis omakohtaisesti, että nämä ohjelmat toimivat ja tiedän, että ei ole kamalaa eikä vaikeaakaan. Tiedän, miten mahtavaa on saavuttaa oma normaalipaino ja haluan auttaa myös sinua siinä. Ei ole väliä minkä kokoinen olet nyt tai mikä on taustasi. Valmennuksessani saat hyvät eväät ja vankkumattoman tukeni.

Cambridge Ohjelma perustuu tutkittuun tietoon ja suomalaisiin ravitsemussuosituksiin, mikä on minulle valmentajana ja myös entisenä laihduttajana todella tärkeä pointti. Tiesithän, että myös allergiat ja esim. vegaaninen ruokavalio voidaan huomioida Cambridge Ohjelmalla laihduttaessa?

Emmekä me pelkää repsahduksiakaan, sillä elämähän tahtoo tapahtua juuri silloin, kun teemme muita suunnitelmia. Mietitään yhdessä mitkä ovat juuri sinulle hankalia hetkiä ja miten nämä tiukat paikat ohitetaan ennalta suunnitellen.

Minä ohjaan ja tuen sinua, sinä toimit antamieni ohjeiden mukaan. Tällä työnjaolla loistava tulos on taattu. Tulet huomaamaan, että olosi on paitsi kevyempi, myös paljon virkeämpi ja energisempi jo hyvin pian tämän yhteisen matkamme alussa! Kun olet saavuttanut tavoitteesi, autan sinua myös pysymään omassa ihannepainossasi. Kuljen kanssasi ihan koko matkan.

Valmennan tällä hetkellä vain etäyhteydellä. Poikkeusolojen jälkeen jatkan taas lähivalmennuksia toimipisteeni muuton jälkeen Pasila – Vallilla -alueella.

Laihdutus onnistuu ja tulosta tulee myös etävalmennuksessa. Olen valmistaututunut etävalmennuksiin huolellisesti. Neuvon sinua tarvittaessa myös siinä, miten etäyhteys on helppo järjestää teknisesti., jollei se ole sinulle tuttua. Ateriankorvikkeet ja Cambridge Ohjelman sisältö ovat samat kuin ennenkin. Myös valmennus on edelleen henkilökohtaista, minulta sinulle, vaikka etäyhteydellä toimimmekin. Tapaamme jälleen kasvokkain sitten, kun se on taas turvallista kaikille.

Olen täällä juuri sinua varten. Varaa aika ja lähde seikkailuun kanssani!

Rakkaudella,

Tarja

 

Onnistujani

 

Ajankohtaista 

 

Valmennukset poikkeusolojen ajan vain etäyhteydellä Helsingistä käsin.

Ota rohkeasti yhteyttä mistä päin Suomea tahansa!

 

p. 0440181517

tarja.pusa@cambridgeohjelma.fi