Eveliina Jussila

Vastaanotto:

Valmennukset Kuopion Laihduttamolla arkisin klo 10-18. 
Puijonkatu 12 70100 Kuopio
 
Ajanvaraukset nettiajanvarauksen kautta, puhelimitse tai sähköpostilla.
 
eveliina.jussila@cambridgeohjelma.fi
Puh. 0407704204

"Kiinnostaako sinua Detox? Testasin itse detoxia ja painoni putosi neljässä viikossa 5,7kg! Lisäksi tunsin itseni pirteämmäksi ja jaksan touhuta arjessa. Jos sinäkin tunnet tarvitsevasi tehokuuria syksyyn, aloitetaan vaikka heti!"

 

Lue lisää:

 

 

Eveliina Jussila

Hei!

Olen Eveliina ja toimin päätoimisena Cambridge Valmentajana Kuopion Laihduttamolla. Olen itse pudottanut painoa reilusti Cambridge ohjelmalla ja yllätyin siitä, kuinka tehokas tämä ohjelma oikeasti on. Taso-ohjelman ansiosta jokaisen on helppo löytää itselleen sopiva taso, jolla paino kuitenkin tippuu tehokkaasti.  Cambridge ateriat ovat maukkaita ja helppoja valmistaa.

Valmentajana olen iloinen, helposti lähestyttävä ja aidosti kiinnostunut asiakkaastani.  Saat täyden tukeni aina painonpudotuksen alkumetreiltä painonhallintaan.

Pidän ammattitaitoani yllä kouluttautumalla säännöllisesti, joten minulla on aina käytettävissä uusin tieto ja sitä myötä myös oma osaamiseni kehittyy.

Haluan tukea ja kannustaa asiakasta oppimaan terveelliset ja monipuoliset ruokailutottumukset. Ei ole väliä kuinka suuri tavoitteesi on, olen täällä sinua varten.

Älä enää epäröi vaan ota rohkeasti yhteyttä!