Marjo Nurmio

ISOKATU 5, 67100 Kokkola

050 518 5591
marjo.nurmio@cambridgeohjelma.fi
 
VALMENNUKSET AJANVARAUKSELLA arkisin,
maanantaista perjantaihin. 
Kysy tarvittaessa myös ajanvarauskalenterin ulkopuolisia aikoja ko. päiville.
Joustan kyllä omien menojeni mukaan.
 
HINNASTO
KEHONKOOSTUMUS- Tiedätkö omasi?
 

 

Marjo Nurmio

Tervetuloa laihduttamaan valmennuksessani!

 

Huippua, että olet löytänyt sivuilleni. Olet kuules jo nyt yhden askeleen lähempänä unelmaasi, usko pois. Minä otan ohjakset käsiini seuraavaksi ja lähden "koutsaamaan" sinua kohti tavoitettasi. Projekti lähtee liikkeelle yhdessä laihdutuskalenteriin tekemällä tavoitteellisella suunnitelmalla. Varaa aikasi näin ollen aloituskäynnille (Startti, 60 min tai Pari-startti, 75 min)

 

Minulla on takana valmentajuutta jo reipas viisi vuotta, joten voin ylpeänä kutsua itseäni tämän alan ammattilaiseksi. Itseäni valmentajana kuvailen empaattiseksi ja kannustavaksi, mutta myös tarvittaessa napakaksi "ruotuun pudottajajaksi". Olen helposti lähestyttävä ja tätä työtä suurella sydämellä tekevä. Asiakas on aina keskiössä

 

Cambridge Ohjelmalla laihdut keskimäärin kilon viikkovauhtia. Valmennuksessani käyt säännöllisesti viikon-kolmen välein. Taso-ohjelmamme ansiosta opit syömään säännöllisesti ja sopivasti, jo laihdutuksen aikana. Oma kokemukseni ohjelman toimivuudesta johdatti minut tähän työhön. Nähdään.

 

 

Painonhallitsijani

Maria-Riitta Hirvi

Ajankohtaista

 

Ohjeistus vastaanotolla Koronaviruksen aikana 16.3.2020

 

DROPP IN! Aina kun olemme paikalla - minä, Minna tai Maarit, olet tervetullut ateriankorvikeostoksille ja näin ollen tuet meitä pienyrittäjiä 🙏,kiitos ❤️ Sinun ei tarvitse olla minun asiakas, laihduttaja, alkaa laihduttamaan.. Myymme ateriankorvikkeita kenelle tahansa ateriankorvikkeena painonhallintaan, lounaaksi ja lisäravinteeksi nyt poikkeusaikana. Tulethan vain terveenä 😊 Tervetuloa.

 

Poikkeusaikana Cambridge Ohjelma Finland Oy tarjoaa mahdollisuuden tilata ateriankorvikkeita myös nettikaupasta. Sinne pääset tämän linkin kautta https://www.tääonse.fi/