Marjut Kerttula

Jyväskylä
Vastaanotto:   Puutarhakatu 14,  Jyväskylä
040-558 2728
marjut.kerttula@cambridgeohjelma.fi
Hinnasto
 

Marjut Kerttula

Kamppailin ylipainon kanssa lähes koko aikuisikäni, kokeilin kaikkia mahdollisia dieettejä ja painonpudotusohjelmia, tuloksetta. Sitten törmäsin taas uuteen mahdollisuuteen. Vuoden 2011 alussa työkaverini aloitti Cambridge Ohjelman. En ollut koskaan kuullutkaan moisesta ja seurasin mielenkiinnolla hänen touhujaan. Hämmästelin, miten nopeasti hänen painonsa putosi. Myös kahdelle muulle työkaverilleni kävi samoin. Sain itsekin todeta, miten ohjelma alkoi tehota välittömästi, ensimmäisen kuuden viikon aikana laihduin 12 kiloa. Valmentajan tuki on todella tärkeä ja se vaakapäivä, joka häämöttää aina edessä. Puolessa vuodessa laihduin 20 kiloa ja innostuin opiskelemaan itsekin valmentajaksi.

Ota rohkeasti yhteyttä, autan myös sinua pääsemään eroon ylimääräisistä kiloistasi. Autan sinua myös pysymään tavoitteessasi Taso 6:n avulla. Tuotteita on aina runsaasti saatavilla ja maksuvälineinä käy yleisimmät pankki- ja luottokortit.

 

 Ajankohtaista:

7.11.2017 : Vuosi sitten alkaneen ryhmän yhteispudotus neljällä henkilöllä hurjat 138,9 kg.  Neljä ihmistä pudotti kahden aikuisen verran painoa vuodessa. Huikea saavutus. Aloita sinäkin oma ohjelmasi jo tänään.

Tule yksin tai kaverin kanssa. Varaa aikasi sähköpostilla marjut.kerttula@cambridgeohjelma.fi tai soittamalla 0405582728.

Nähdään valmennuksessa!