Pauliina Mulari

Kansankatu 10
96100 Rovaniemi
p. 040-7379235
pauliina.mulari@cambridgeohjelma.fi
Hinnasto
Löydät vapaat valmennusaikani alla olevasta ajanvarauksesta. Voit olla minuun yhteydessä myös puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostitse.

Pauliina Mulari

Hei, 

Olen Pauliina, mielelläni myös sinun valmentajasi!

Olen helposti lähestyttävä, innostava ja kannustava valmentaja. Olen ollut ylipainoinen koko aikuisikäni ja yrittänyt laihduttaa vuosien aikana monin eri keinoin. Cambridge Ohjelman avulla onnistuin pudottamaan painoani yli 27 kg nopeasti, turvallisesti ja helpolla tavalla. Jatkan myös omaa laihduttamistani vielä jonkin aikaa. Laihtumiseni myötä olen saanut päiviini uskomattoman paljon energiaa ja unenlaatuni on parantunut huomattavasti. Positiivisten terveysvaikutusten lisäksi on tuntunut mukavalta pukeutua mieluisiin vaatteisiin eikä enää vain niihin, jotka sattuvat päälle mahtumaan.

Päätin alkaa Cambridge Valmentajaksi, jotta myös sinä pääset laihdutustavoitteeseesi ja kokemaan tämän hyvän olon, jota itse saan nyt kokea. Hyvän pohjan valmentamiselleni tuovat terveydenhoitajan ja sairaanhoitajan koulutukseni ja työkokemukseni. Lisäksi kasvatan laihduttamiseen ja painonhallintaan liittyvää osaamistani käymällä Cambridge Ohjelman omia, ajankohtaisia koulutuksia. Haluan jakaa osaamiseni sinun kanssasi!

Ota rohkeasti yhteyttä - yhdessä teemme tavoitteestasi totta!

 

Painonhallitsijani