Pauliina Mulari

Rovakatu 10
96100 Rovaniemi
p. 040-7379235
pauliina.mulari@cambridgeohjelma.fi
 
Avoinna
Ma-Pe klo 11-15
 
Valmennukset ajanvarauksella
Ma-Pe klo  9-19
La-Su sopimuksen mukaan
 
Olethan yhteydessä, mikäli et löydä ajanvarauksestani sinulle sopivaa valmennusaikaa!
Voit varata itsellesi myös ilmaisen lähi- tai etätutustumisajan!
 
Hinnasto
 

Pauliina Mulari

Hei, 

Olen Pauliina, mielelläni myös sinun valmentajasi!

 

Toimin päätoimisena valmentajana Rovaniemellä Rovakatu 10:ssä ja tarjoan lähivalmennuksen lisäksi etävalmennusta ympäri Suomen.

 

Olen helposti lähestyttävä, innostava ja kannustava valmentaja. Olen ollut ylipainoinen koko aikuisikäni ja yrittänyt laihduttaa vuosien aikana monin eri keinoin. Cambridge Ohjelman avulla onnistuin pudottamaan painoani yli 35 kg nopeasti, turvallisesti ja helpolla tavalla. Jatkan myös omaa laihduttamistani vielä jonkin aikaa. Laihtumiseni myötä olen saanut päiviini uskomattoman paljon energiaa ja unenlaatuni on parantunut huomattavasti. Positiivisten terveysvaikutusten lisäksi tuntuu hyvältä pukeutua mieluisiin vaatteisiin eikä enää vain niihin, jotka sattuvat päälle mahtumaan.

 

Valmentajana autan sinua pääsemään laihdutustavoitteeseesi ja kokemaan tämän hyvän olon, jota itse saan nyt kokea. Hyvän pohjan valmentamiselleni tuovat terveydenhoitajan ja sairaanhoitajan koulutukseni ja työkokemukseni. Lisäksi kasvatan laihduttamiseen ja painonhallintaan liittyvää osaamistani käymällä Cambridge Ohjelman omia, ajankohtaisia koulutuksia. Haluan jakaa osaamiseni sinun kanssasi!

 

Cambridgen maistuvat ateriankorvikkeet ovat myös mainio tuki kiireiseen arkeen - esimerkiksi smoothie, patukka tai suklaapalapussi on kätevä ottaa mukaan töihin, automatkalle, välipalaksi tai lenkille ja saat nopeasti hyvänmakuisen ja tarvittavat ravintoaineet sisältävän täysravintotuotteen! Kannattaa testata!

 

Löydät myös facebook-sivuiltani Cambridge Valmentaja Pauliina Mulari, Rovaniemi ajankohtaisia terveisiäni, tietoa laihdutuksesta, tarjouksia, arvontoja ja vinkkejä laihdutusmatkallesi.

 

Ota rohkeasti yhteyttä - yhdessä teemme tavoitteestasi totta!

 

 

Painonhallitsijani

Ajankohtaista

  • Tule tutustumaan ilmaiseksi Cambridge Ohjelmalla laihduttamiseen ja minuun valmentajana. Ole yhteydessä puhelimitse, viestillä tai varaa tutustumisaika ajanvarauksestani. Myös etätutustuminen onnistuu loistavasti!

 

  • Aloita ystävän, puolison tai työkaverin kanssa yhteinen Cambridge-harrastus - oman terveyden edistäminen laihduttamalla Cambridge Ohjelmalla! Valmennuksessani laihdutte tehokkaasti ja opitte samalla pienin askelein pysyvän painonhallinnan salat. 

 

  • Muista kysyä minulta myös niistä huippu eduista, jotka saat kannustaessasi esim. ystäväsi tai puolisosi laihtumaan valmennukseeni! Kannustaminen kannattaa!

 

  • Tulethan lähivalmennukseen aina terveenä, kiitos! Jos sinulla on esim. kuumetta tai flunssaoireita, voimme sopia lähivalmennuksen sijaan etävalmennuksen tai siirtää aikaasi. Toimistollani sinulla on mahdollisuus käsien pesuun ja desinfiointiin.