Anita Karjalainen

Väinölänkatu 8 C (katutaso)
33100 Tampere
045-2003022
Otan vastaan myös iltaisin ja viikonloppuisin. Jos ajanvarauskalenterista ei löydy sopivaa aikaa, niin ota yhteyttä viesti/soitto.
anita.karjalainen@cambridgeohjelma.fi
 
Oma laihdutustarinani
 

Anita Karjalainen

Hei!

Cambridge Ohjelma tuli minulle tutuksi ensimmäisen kerran jo v. 2013. Olen laihduttanut Cambridge-ohjelmalla kaikkiaan yli 20 kiloa. Cambridge Ohjelma on ollut minulle tuttu ja turvallinen tapa saada ylimääräiset kilot pois. Valmentajana olen opetellut painonpudotuksen lisäksi painonhallintaa, jossa apuna on Cambridgen Taso-ohjelma.

Haluan auttaa sinuakin saavuttamaan painon missä viihdyt. Olen innostunut, aito, helposti lähestyttävä ja ennen kaikkea sinun tavoitteitasi tukeva. Cambridge Ohjelmalla et vain laihdu takuuvarmasti, vaan kaupanpäälle saat elämänlaatua. Sinulla tarvitsee olla vain halu muuttua, sillä tuloksia syntyy nopeasti ja motivaatio kasvaa jokaisen pudotetun kilon myötä.

Toimitilani on Väinölänkadulla, katutasossa, lähellä Tammelan toria. Tule juuri sellaisena kuin olet. Yhdessä me onnistumme tavoitteessasi, oli se sitten suuri tai pieni!

 

 

 

 

Ajankohtaista

"Näitkö jo Helena Ahti-Hallbergin upean muodonmuutoksen? Haluaisitko kokeilla Helenan dieettiä? Varaa aika valmennukseen.

 

Lue lisää:
 https://www.cambridgeohjelma.fi/laihdutus/helena-ahti-hallbergin-laihdutus.html

 

Otan vastaan myös iltaisin ja viikonloppuisin. Jos ajanvarauskalenterista ei löydy sopivaa aikaa, niin ota yhteyttä viesti/soitto.