Leena-Maija Rautalin

Nokia, Sastamala ja sop.muk. Hämeenkyrö
Tappihongantie 42, 37200 SIURO (Kauniaistenkylä)
Vastaanotto ajanvarauksella arkisin ja sunnuntai-iltaisin.
Sastamalan ryhmä: Rautavedenkatu, 38200  SASTAMALA. 
Valonkaari Leena-Maija Rautalin

AJANVARAUS PUHELINSOITOLLA, TIEDUSTELUT MYÖS S-POSTILLA.
040 734 1370
leena-maija.rautalin@cambridgeohjelma.fi
 
 

Leena-Maija Rautalin

Laihdutin Cambridgella v. 2010. Tuotteiden käyttäminen oli helppoa melkein missä vain, jopa ulkomailla. Tämä oli elämäni helpoin painonpudotus. Kaikenlaista oli tullut tähän ikään kokeiltua, aina olin ollut enemmän tai vähemmän ylipainoinen. Enää paino ei ole noussut!

Laihduttamisen ei tarvitse olla tylsää, tiukkaa nälkää, vaan taso-ohjelman ansiosta saat elämäntyylisi, terveydentilanteesi ja tarpeittesi mukaisen ohjelman. Sinulla voi olla painoa pudotettavana ne ”ikuiset viisi kiloa” tai 50 kiloa, me onnistumme kyllä. Kaikki lähtee liikkeelle motivaatiosta!

Alussa valitsemme Sinulle sopivan tason taso-ohjelmasta ja teemme normaalit aloitustoimenpiteet. (Vaa´alla ollaan paljain jaloin).

Toivotan sinut tervetulleeksi kauniin, silmiä hivelevän luonnon keskelle n. 20 km Nokian keskustasta Porin suuntaan, (Nokian suunnasta tultaessa Porin tieltä oikealle tiehaarasta, jossa lukee Kauniaistenkylä - Sastamalan Häijään suunnasta Tampereelle päin ja tiehaara Kauniaistenkylään vaemmalla).

Ajankohtaista

Avoinna arkisin klo 7 - 19.30 ajanvarauksella paitsi perjantaisin klo.7-14 kuin myös sunnuntai-iltaisin ajanvarauksella. 

Normaalit vastaanottoajat  27. ja 30.12.