Pirjo Rask

 Kalajoentie 6, KOPPELI 
p. 040 576 3769 
pirjo.rask@cambridgeohjelma.fi
 
"Kiinnostaako sinua Cambridge Detox?Oma Detox kuuri on sujunut hyvin, vaikka alku oli vähän vaikeaa. Nyt kuitenkin olo on kevyt ja energinen. 14.10 alkaen voit varata ajan minulle Detox-valmennukseen.
 
Lue lisää:
 


Pirjo Rask

Olen aloittanut Cambridge Valmentajana Kalajoella ja valmistuin syksyllä 2018. Valmentajana autan sinua painon pudotuksessa ja ylläpitämään saavutetut tulokset. Olen kannustava ja empaattinen, mutta tarvittaessa tiukka. Minulla itsellä ei ole painon pudotus taustaa, hallitsen siis painoni hyvin. Olen kuitenkin testannut taso ohjelman, joten tiedän millaista se on käydä läpi.  Jos oma paino askarruttaa, ota rohkeasti yhteyttä. Autan sinua saavuttamaan ihannepainosi.

T. Cambridge Valmentaja Pirjo Rask 

 Onnistujani

Riikka Salmela -11 kg

Ajankohtaista

Olen mukana Syksyn tuulia-messuilla Kalajoen teatteritalolla La.5.10 klo.10-15, sekä kauppakeskus Raitissa Hyvinvointi-messuilla La.12.10 klo.10-16. Voit tulla jututtamaan jos painon pudotus Cambridge Ohjelmalla kiinnostaa tai haluat tietää ohjelmasta enemmän. Molemmissa hyviä messutarjouksia!! Ja aina voit varata myös oman startti ajan tai tutustumiskäynnin.(Tutustuminen on ilmainen) Ajan voit varata osoitteesta pirjorask@cambridgeohjelma.fi tai soittamalla 0405763769