Sanna Tervonen

Yksilö- ja ryhmävalmennusta Haukiputaalla ja Iissä.
 
HAUKIPUDAS
Nikintie 1, Kello/Haukipudas
(Coren rakennus, erillinen sisäänkäynti)
 
II
Valtarintie 2, Ii.
(Studio voi Hyvin-tilat, sisäänkäynti sisäpihalta)
 
 
Hinnasto 1.4.18 alkaen
Hinnasto 1.11.2019 alkaen

p. 040-721 3772
sanna.tervonen@cambridgeohjelma.fi
Ajanvaraus:

Sanna Tervonen

Hei, olen Sanna, valmennan Haukiputaalla ja Iissä.

Kesällä 2014 söin karkkia, reilusti. Lihoin kesän aikana yli kymmenen kiloa ja syksyllä vielä lisää. Jouluna 2015 "mitta" täyttyi ja aloitin laihduttamisen. Cambridge Ohjelmaan olin tutustunut jo vuonna 2012, jolloin laihdutin Ohjelmalla 12kg. Nyt pudotettuja kiloja on n. 25 ja olo mitä mainioin. Cambridge Ohjelma toimii! 

Valmentajana haluan tarjota saman onnistumisen kokemuksen kaikille, jotka sitä kaipaavat. Pitää vain päättää, että aloittaa.

Pidän ammattitaitoani yllä kouluttautumalla vuosittain ja seuraamalla ajankohtaista keskustelua ravinnosta sekä laihduttamisesta. Suhtaudun laihduttamiseesi yksilöllisesti, kokonaisuus huomioiden. Annan kaiken tietotaitoni käyttöösi, jotta onnistumme yhdessä. On etuoikeus tehdä valmentajan työtä ja päästä nauttimaan asiakkaiden onnistumisista ja oivalluksista elämäntapojen muuttuessa.  

Valmennan sekä yksilöasiakkaita että ryhmiä. Olen lämpimästi tervetullut laihduttamaan kanssani, on sinulla pudotettavaa 5kg tai 50kg.

 

Tervetuloa!

Ohjaan nyt myös Cambridge Kunto-ohjelmaa (CKO).  

Kunto-ohjelma on todella tehokas vartalon muokkausohjelma, joka myös parantaa ryhtiä ja lisää liikkuvuutta. CKO toteutetaan yksilövalmennuksessa 5 viikon jaksoissa. Kunkin jakson jälkeen saat itse päättää, teetkö lisää. CKO:ssa toteutetaan taso-ohjelmaa. CKO ei vaadi varusteita, salijäsenyyksiä eikä lisäkustannuksia.

CKO sopii sinulle, jos tunnistat jonkun näistä

  • olet loppusuoralla painonpudotuksessa (alle 10 kg enää pudotettavaa)
  • haluat laihtua n. 5-10 kg
  • olet normaalipainoinen ja haluat kiinteytyä ja saada paremman ryhdin

Tule tutustumaan Cambridge Ohjelmaan. Varaa aikasi ajanvarauksesta tai piipahda toimistolla, kun olen paikalla. Voit ostaa itsellesi tutustumiskäynnillä Maisitiaispaketin Cambridge Ateriankorvikkeita tutustumishintaan 50e.