Johanna Laakso

Kerttulinkatu 16 B

20500 Turku

040 7574 154 myös tekstiviestit ja WhatsApp

johanna.laakso@cambridgeohjelma.fi

Jos et saa minua puhelimella kiinni, laita viesti niin otan yhteyttä.

Hinnasto

Johanna Laakso

Hei, olen Johanna päätoiminen Valmentaja Turusta.

Cambridge Ohjelma on auttanut minua pudottamaan 25 kg ja löytämään jälleen itseni. Olen vakuuttunut oman kokemukseni kautta siitä, että Cambridge Ohjelmalla saa tuloksia. Oli helppo valita uusi ammatti Cambridge Valmentajana, nyt voin auttaa myös muita saavuttamaan tavoitteensa.

Olen innostunut työstäni ja teen kaikkeni sen eteen, että asiakkaani onnistuvat tavoitteissaan. Opiskelen jatkuvasti lisää, että voisin auttaa sinua paremmin. Olen koulutukseltani Restonomi AMK, Mindfulness ohjaaja ja Life Coach. Olen kiinnostunut erityisesti motivaatiosta sekä tavoitteista ja niiden asettamisesta.

Olen toiminut päätoimisena valmentajana ja yrittäjänä vuodesta 2017. Valmennan Cambridge Ohjelman mukaisesti huomioiden yksilölliset tarpeet. Asiakkaiden kanssa käyn läpi mitä on terveellinen ja monipuolinen ravinto, lautasmalli, säännölliset ruoka-ajat ja suunnitelmallisuus.

Valmentajana olen sinulle apuna ja tukena koko painonpudotuksen ajan, sekä myös painonhallintavaiheessa. Olipa tavoitteesi 5 tai 50 kg, niin yhdessä onnistumme.

Valmennan yksilöasiakkaita, pareja ja pienryhmiä Turussa kivijalkaliikkeessä Kerttulinkadulla. Varaa aika ja aloitetaan.