Satu Karjalainen

Yliopistonkatu 38, 20100 Turku

040-4194777

satu.karjalainen@cambridgeohjelma.fi

 

4- vuoden ammattitaidolla teen juuri sinulle räätälöidyn ohjelma, kun kuulen arjen rutiineistasi, terveydentilastasi sekä tavoitteistasi.

 

Hinnasto

Satu Karjalainen

Tehdäänkö laihdutusmatka yhdessä?  Olen KOKOPÄIVÄINEN Cambridge-valmentaja ja sairaanhoitaja/ terveydenhoitaja YAMK sekä personal trainer.  Olen auttanut ihmisiä laihtumaan jo kohta neljä vuotta. Yhteensä sulatettuja kiloja on jo tuhansittain. Olen kannustava, mutta selkeät ohjeet antava valmentaja. Laihdutukseen kuuluvat haasteet, onnistumiset, oivallukset ja monet tunteet. Yhdessä sinnikkäällä työllä saavutamme tavoitteet. Anna minun auttaa. On mahtavaa nähdä ihmisten onnistuvan.

Olen myös itse laihduttanut 12-kiloa. Tiedän, miltä tuntuu olla ylipainoinen. Itsekin heräsin kaupan sovituskopissa, kun entinen vaatekoko ei enää mahtunutkaan päälle. Cambridge- ohjelmalla sain kilot helposti pois. 

Tule sinäkin luokseni ja laitetaan sinut yhdessä elämäsi kuntoon. Varaa aikasi aloituskäyntiin satukarjalainen.fi tai 0404194777

Painonhallitsijani

Antero Nartamo

Rami Kujanpää

Ohjaan nyt myös Cambridge Kunto-ohjelmaa (CKO).  

Kunto-ohjelma on todella tehokas vartalon muokkausohjelma, joka myös parantaa ryhtiä ja lisää liikkuvuutta. CKO toteutetaan yksilövalmennuksessa 5 viikon jaksoissa. Kunkin jakson jälkeen saat itse päättää, teetkö lisää. CKO:ssa toteutetaan taso-ohjelmaa. CKO ei vaadi varusteita, salijäsenyyksiä eikä lisäkustannuksia.

CKO sopii sinulle, jos tunnistat jonkun näistä

  • olet loppusuoralla painonpudotuksessa (alle 10 kg enää pudotettavaa)
  • haluat laihtua n. 5-10 kg
  • olet normaalipainoinen ja haluat kiinteytyä ja saada paremman ryhdin