Pääkonttorin yhteystiedot

Cambridge Ohjelma Finland Oy, Ristisuonraitti 2, 68600 PIETARSAARI Puh: 044-209 0660 (arkisin 8-16), info@cambridgeohjelma.fi

Pääkonttorin yhteystiedot

Valmentajat

Laihduttaja tarvitsee tukea ja apua sekä painon pudotuksessa, että painon hallinnassa. Valmentajamme saavat erittäin kattavan ja jatkuvasti päivittyvän koulutuksen tuotteen käytössä, taso-ohjelmassa, valmennustaidoissa ja ohjelman muokkaamisessa juuri sinulle sopivaksi.

Valmentajat

Ryhdy valmentajaksi

Autamme Sinua toimintasi suuntaamiseen kouluttamalla, antamalla ideoita ja esimerkkejä, opastamalla, synnyttämällä oivalluksia ja auttamalla ymmärtämään niin laihduttajia kuin yrittämistäkin. Sinulla tarvitsee olla uskallus ja halukkuus. Jos olet valmis käärimään hihat ja ryhtymään toimeen, niin annamme sinulle kaikki tarvittavat työkalut, taidot, ideat ja innostuksen.

Ohjelmantekijät

Olemme joustavana ja mukautumiskykyisenä yrityksenä seuranneet kehitystä, tutkimuksia ja tekniikkaa kaikilla toimintamme aloilla. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että kysymme ja kuuntelemme asiakkaitamme ja teemme jatkuvaa laadunparannustyötä. Kaikki tämä, jotta jokainen laihduttaja oppii oivalluksen kautta löytämään itselleen toimivan tavan hallita painoaan ja jokainen valmentaja löytää itselleen toimivan tavan nauttia omasta työstään.

Cambridge Ohjelma Medialle

Cambridge Ohjelma on laihdutukseen ja painonhallintaan erikoistunut kokonaisuus. Tavoitteena on siirtyä laihdutuksesta kohti virallisten ravitsemussuositusten mukaista ruokailua. Tämä tapahtuu taso-ohjelman avulla, jossa ruokailun eri osia harjoitellaan valmentajan opastuksella laihdutuksen edetessä.

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme sisältää innostavia vinkkejä, reseptejä, mielenkiintoisia uutisia ja ajankohtaista tietoa siitä, mitä Cambridge Ohjelmassa on tekeillä sekä täällä meillä että muualla maailmassa. Aika ajoin saat myös tarjouksia sen kautta. Kirje on luonnollisesti ilmainen ja saat sen sähköpostiisi noin kerran kuukaudessa. Voit perua uutiskirjeen milloin vain.

Oiva-raportti

Meille yrittäjäksi

Menestyjä 2018

Tietosuojaseloste

Käyttöehdot