Koska olet tullut tälle nettisivulle, olet varmasti utelias kuulemaan, mitä meillä on meneillään. Olemme iloisia, että klikkasit tänne ja kerromme sinulle mielellämme lisää.

Me muutumme!

Cambridge Ohjelma on aloittanut oman muutosmatkan ja olemme nyt siinä vaiheessa, että haluamme kertoa muutoksesta myös sinulle. Cambridge Ohjelma tulee ensi vuoden aikana saamaan uuden nimen: The 1:1 Diet by Cambridge Ohjelma.  Uusi nimi tuo paremmin esiin ainutlaatuisuutemme ja olemme todella innoissamme tästä muutoksesta.

Miksi?

Cambridge Ohjelma perustuu aitoihin kohtaamisiin. Laihduttajat kohtaavat Valmentajamme joko henkilökohtaisessa tapaamisessa tai lämminhenkisissä ryhmätapaamisissa. Olemme ylpeitä tästä ja arvostamme aitoa ja oikeaa tapaamista ihmisten välillä. Haluamme tuoda tämän ainutlaatuisen piirteen esiin ja niinpä uudessa nimessämme ensimmäinen ykkönen edustaa laihduttajaa ja toinen ykkönen Valmentajaa.  Tämä aito kohtaaminen on yrityksemme toiminnan ydin ja erottaa meidät kaikista muista.

Olemme kunnianhimoinen yritys. Tämä tarkoittaa meille muutosta, jatkuvaa kasvua sekä omien vahvuuksien korostamista. Sinun ei tarvitse olla huolissasi. Saat meiltä edelleen tasokkaat tuotteet. laadukkaan valmennuksen ja avaimet oivaltamiseen ja onnistumiseen.

Milloin?

Muutamien kuukausien päästä tulet näkemään muutoksia ulkoisessa olemuksessamme. Me rakennamme yhdessä Cambridge Ohjelmasta markkinoiden ykkösen.

Olemme innoissamme tulevasta muutoksesta ja toivomme, että sinäkin olet!