Sponsorointihakemus

Sponsorointi vuodelle 2020

Haluamme olla mukana tukemassa yhteisöjen arkea ja juhlaa. Sponsorointi tarkoittaa meille yhteistyötä, jonka tavoitteena on molemminpuolisen positiivisen hyödyn saavuttaminen. Meille on tärkeää, että yhteisöt ja henkilöt, joiden arkea sponsoroimme, ovat kokeilleet tai haluavat kokeilla ohjelmaamme. Asenne laihdutukseen tulee olla  myönteinen. Yhteistyön syntymisessä asenteella ja käytönnön toteutuksella on iso mekritys.

Saamme runsaasti mielenkiintoisia sponsorointipyyntöjä. Mikäli sinulla on yhteistyöehdotus, ole hyvä ja laita meille hakemus. Huomaathan, että käsittelemme ainoastaan verkkolomakkeen kautta tulleet hakemukset. Käsittelemme hakemuksia kaksi kertaa vuodessa helmikuussa ja elokuussa. Nyt on käynnissä haku elokuun päätökseen. Haku päättyy 7.8.20 ja päätös tehdään 14.8.20. 

Saimme helmikuun määräpäivään mennessä 11 sponsorointihakemusta, joista kolmelle vastattiin ei ja kahdeksalle kyllä. Tässä kaksi esimerkkiä myöntävän vastauksen saaneista.

Mira Luoti

 

Artisti Mira Luoti haki yhteistyökumppaniksemme, sillä hän halusi saada oman painon hallintaan. Miran matkaa Cambridge Ohjelmalla voit seurata hänen Instagram-tilllä @miraluoti sekä meidän Facebook-sivulla ja Instagram -tilillä.

 

FF JARO

Olemme toimineet pitkään jalkapallojoukkue FF Jaron yhteistyökumppanina. Olemme mielellämme mukana heidän toiminnassaan isolla satsauksella, sillä joku heidän pelaajistaan tai toimihenkilöistä sitoutuu kokeilemaan ohjelmaa käytännössä. Tällä on meille todella iso merkitys, sillä haluamme kokemusasiantuntemusta. Kuvassa pitkäaikainen kummipelaajamme Jonas Emet, joka pudotti painoaan 10 kiloa. Saa nähdä, kuka pelaajista tänä vuonna laihtuu..

Lue lisää FF Jarosta heidän nettisivuiltaan tai Facebookista.